FÖRETAGET

Ursviken Maskin Verkstadsmaskiner AB säljer verkstadsmaskiner, nya och begagnade, samt utför service, underhåll och maskinombyggnader.

Vår specialité är att tillhandahålla och sälja Skärmaskiner, Pressar, Klipplinjer & Gradaxar. Vi har ett brett sortiment av verktyg till kantpressar & hydraulpressar.

Skärande maskiner som vi levererar kan vara av olika typ, vanligen; laser, plasma eller vatten där speciellt våra plasmamaskiner från AMG är uppskattade av våra kunder sett till faktorer som; skärhastighet/godstjocklek/tolerans/pris och en hög jämn kvalité där det som regel inte finns något behov av avgradning efter skärprocessen.

En annan typisk kund till Ursviken Maskin är en kund som hittar en begagnad maskin som tyvärr inte är ändamålsenlig eller säkerhetsmässig enligt dagens normer. Efter en uppdatering med till exempel ny styrning, rörelsegivare och uppdaterad hydraulik mm. kan maskinen bli en fullt modern maskin.

Renovering av en befintlig äldre maskin kan i många fall vara ett mycket kostnadseffektivt sätt att hålla maskinparken uppdaterad.

Agenturer vi har är bl.a:

AMG Taiwan, Taiwan (Generalagent)
Taiwans största tillverkare av Plasma-/gasskärmaskiner och även Fiberlaserskärmaskiner. Finns även att kombinera med borrenheter samt rörskärning

Haco NV, Belgien (Generalagent)
Haco en av de större tillverkarna av plåtbearbetningsmaskiner som: Kantpressar -Gradsaxar -Stansmaskiner – Skärmaskiner

Sahinler Metal Mekana Industri, Turkiet (Generalagent)
Tillverkar Rundvalsar i alla storlekar samt bl.a. Ringvalsar, Rörbockar m.m. Ett välskött företag som startades 1953

Tecnostamp srl, Italien (Generalagent)
Italiens största på kantpressverktyg

Välkommen att kontakta oss!

Fredrik Jonsson
Telefon: 070-593 51 68
Epost: fredrik@ursvikenmaskin.se

Otto Jonsson
Telefon: 070-699 39 50
Epost: info@ursvikenmaskin.se